İstatistik Bölümü 2024-2025 Eğitim Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi
27 Eylül 2024 | 13:48

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi kapsamında, İstatistik Bölümü oryantasyon programı gerçekleştirildi. Fakülte bahçesinde kurulan standlarda İstatistik Topluluğu ve Veri Bilimi Topluluğu, yeni öğrencilerle tanışma ve etkileşim fırsatı buldu. Topluluklar, öğrencilere bölüm ve etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

 

Program kapsamında, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur ÜNAL ve Dekanımız Prof. Dr. Reşat KASAP, bölüm başkanımız ve öğrenci topluluklarımız tarafından kurulan stantları ziyaret ederek topluluk üyeleri ve öğretim üyeleriyle sohbet etti.

 

Etkinliğin devamında, 75. Yıl Konferans Salonu'nda yeni gelen öğrenciler için bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Dekanımız Prof. Dr. Reşat KASAP ve İstatistik Bölümü öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, bölüm başkanımız Prof. Dr. M. Akif BAKIR, üniversitenin genel yapısı ve bölümün sunduğu akademik olanaklar hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Programda ayrıca, bölümümüze birincilikle giren öğrencimize hediyesi takdim edildi.

 

Son olarak, öğrencilerin soruları yanıtlanarak, merak ettikleri konulara açıklık getirildi. Oryantasyon programı, öğrencilerin bölüme hızlı bir şekilde uyum sağlaması açısından büyük önem taşıdı.

Oryantasyon-1 Oryantasyon-1 Oryantasyon-1 Oryantasyon-1 Oryantasyon-1 Oryantasyon-1
background image