Gazi Üniversitesi İstatistik Bölümü Araştırma Projesi Öğrencileri Poster Sunumları Gerçekleştirdi
10 Temmuz 2024 | 15:49

Gazi Üniversitesi İstatistik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, dönem boyu çalışmalarını gerçekleştirdikleri araştırma projelerini posterler üzerinden sundu. 5 Temmuz 2024'te gerçekleştirilen proje sunumları, bölüm başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif BAKIR’ın 75. Yıl Salonu'nda yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmanın ardından öğrenciler, hazırladıkları posterlerle projelerini İstatistik bölümü öğretim üyelerine tanıttılar.

Bölüm başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif BAKIR konuşmasında öğrencilere başarılar dileyerek, bu tür etkinliklerin akademik gelişim ve bilgi paylaşımı açısından önemini vurguladı. Poster sunumları boyunca öğrenciler projelerini detaylı bir şekilde anlatma fırsatı buldu.

Proje sunumu, öğrencilerin projeleri hakkında soruların yanıtlanması ve geri bildirimlerin alınması ile sona erdi.

resimler-1 resimler-1