Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Gürcü Koç'un 1. Sınıf Öğrencilerimizle Buluşması
29 Kasım 2023 | 13:12

Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Gürcü Koç, 17 Kasım 2023 tarihinde Üniversite Yaşamına Geçiş dersine katılarak üniversitemizde yürütülen kalite ve akreditasyon çalışmaları hakkında bilgiler vermiştir. Üniversite Konsey Başkanlığı, Senato Öğrenci Temsilciliği, Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilciliği, Akademik Birim Kalite Öğrenci Temsilciliği, YÖKAK Öğrenci Komisyonu ve Üniversitesi Kalite Topluluğu hakkında bilgiler vererek öğrencilerin kalite çalışmalarına nasıl katılım sağlayabileceklerini açıklamıştır. Üniversitemizde uygulanmaya başlayan Sosyal Transkript ile ilgili detaylı bilgiler vererek akademik faaliyetler dışında sanat, spor, bilim, kültür gibi alanlarda yapılan tüm faaliyetlerin önemi vurgulanmıştır.

resimler-1 resimler-1