Danışman ataması yapılmayan Lisansüstü öğrencilerinin  danışman atama işlemleri için  28 Ekim 2016 tarihine kadar Doç. Dr. Meral EBEGİL ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Danışman atamaları öğretim üyelerinin yüksek lisans ya da doktora öğrencisi alma isteklerine göre yapılmaktadır.  Öğretim üyelerimizin öğrenci alma durumları, öğretim üyesine her yeni öğrenci verildikçe güncellenmektedir. Bu nedenle, danışman atama işlemlerinde Doç. Dr. Meral EBEGİL’ in bilgisi dışında yapılan hiçbir işlem dikkate alınmayacaktır. Belirtilen tarihe kadar Doç. Dr. Meral EBEGİL ile iletişime geçmeyen öğrencilerin danışman atama işlemleri öğretim üyelerimizin kalan kontenjanlarına göre Anabilim Dalı Başkanlığımız tarafından rasgele yapılacaktır. Danışman ataması için işlem yaptırmayan öğrencilerin sonraki dönemlerde ders kayıtları onaylanmamak suretiyle öğrencilik haklarından faydalanması engellenecektir.

İletişim Bilgileri:

Ofis No: 208