Kalite Politikamız

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümü olarak, tarih ve medeniyetimizden güç alarak, ulusal ve uluslararası tanınırlığı ve saygınlığı benimsemek.

Eğitimin en önemli girdisi olan öğrenci, öğretim üyesi materyal ve programda kaliteye ulaşılması amacıyla sürekli gelişmeye hedeflemek.

Ülkemizin öncelikli hedeflerine ulaşması amacıyla, karşılaşabileceği sorunlar karşısında çözüm üretebilecek, analitik düşünme becerilerine sahip, disiplinler arası çalışmalara yatkın, bilimsel şüpheciliği ilke edinmiş saygın istatistikçiler yetiştirmek.

Güncel bilimsel çalışma alanlarında evrensel niteliğe sahip bilgi üretmek ve paylaşmak.

Toplam kalite yönetimi şartlarına uymak ve sürekli iyileştirmeyi sağlayarak mezunlarımızın çalıştığı kurumların memnuniyetini sağlamak.