ICANAS 2017 International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences
18 Mayıs 2017 18:27

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Hasan BAL 18-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya IC Green Palace Hotels’de Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile İbrahim Çeçen Vakfı işbirliğiyle düzenlenen International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences / Uluslararası Doğal ve Uygulamalı Bilimlerdeki Gelişmeler Konferansı (ICANAS)  katıldı. 20 farklı ülkeden 300’ün üzerinde bilim insanı tarafından 500’ün üzerinde bildirinin sunulduğu konferansta bölüm başkanımız da bildiri sunmuştur. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali CENGİZ'in konuşmasında oturum başkanlığı yapan hocamızı tebrik ederiz.