İNG-101 ve İNG-103 DERSİ İLE İLGİLİ

İNG-101 kodlu ders normal öğretim ya da ikili öğretim Türkçe grupta olan öğrenciler için açılan bir derstir ve uzaktan eğitim ile yürütülen bir derstir.

İNG-103 dersi ise sadece yüzde30 İngilizce programındaki öğrenciler için açılan bir derstir

ŞUBELİ DERSLERLE İLGİLİ

Şubeli derslerin seçiminde aşağıdaki hususlar dikkate alınacaktır.

• Ders iki şubeli ise numaranın sonu tek olanlar A şubesini çift olanlar ise B şubesini seçeceklerdir.
  • Ders üç şubeli ise numarasının sonu 0-1-2 olanlar A şubesini, 3-4-5 olanlar B şubesini, 6-7-8-9 olanlar ise C şubesini seçeceklerdir.
  • Ders dört şubeli ise numarasının sonu 0-1-2 olanlar A şubesini, 3-4 olanlar B şubesini, 5-6 olanlar C şubesini, 7-8-9 olanlar ise D şubesini seçeceklerdir.
Çakışma durumunda bu kural danışman tarafından kontrol edildikten sonra uygulanmayabilir.

İSTATİSTİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI