24-27 Ağustos 2015 tarihlerinde Almanya’nın Braunschweig (Normal Dağılımın üstadı Carl Friedrich Gauss'un doğduğu şehir) kentinde düzenlenen 13. Uluslararası Veri Zarflama Analizi Konferansı’na (13th International Conference on Data Envelopment Analysis) Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümü öğretim üyeleri Yöneylem Araştırması Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan BAL "Academical Efficiency Comparison of Countries via DEA" adlı çalışma ile ve Sayın Prof. Dr. İhsan ALP ise "A Monte Carlo Study on the Efficiency Evaluation for Fixed and Variable Sized Hierarchical Decision Making Units" adlı çalışma ile ayrıca danışmanlığını yürüttükleri doktora öğrencileri Dr. Demet MECİT "An Evaluation of Efficiencies for Turkey’s Cities with Data Envelopment Analysis (DEA) in Terms of Cinemas: A Super Efficiency Application" adlı çalışma ile ve Ayhan GÖLCÜKCÜ "Comparison of Countries According to Academic Performance Change over Time with Malmquist DEA Analysis" adlı çalışma ile katılmışlardır. Kendilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.